Badkamer advies

Een nieuwe badkamer of badkamer renovatie in 7 stappen
Of u nu een nieuwe badkamer of een badkamer renovatie wilt, Colasse loopt samen met u alle stappen door en adviseert u waar nodig en gewenst.

1. Kennismaking

Voordat u het hele traject van een nieuwe badkamer of badkamer renovatie in handen van één partner legt, wilt u natuurlijk wel weten met wie u te maken heeft. Daarom voert u eerst een oriëntatiegesprek met Michel Colasse, eigenaar van Colasse Badkameradviesbureau. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen, verkopen en installeren van badkamers heeft hij ruim inzicht in de markt en interessante prijsafspraken met verschillende groothandels en leveranciers.

De afspraak kan bij u thuis of in op ons ingerichte showbureau in Woudenberg. Dit kan op afspraak elke werkdag overdag en in de avonduren en op zaterdag overdag.

2. Uw wensen op een rij

Tijdens het oriëntatiegesprek zetten we samen uw wensen op een rij en bepalen we de (technische) mogelijkheden hiervan. Het eerste gesprek vindt meestal plaats bij u thuis (kan ook in de avonduren) zodat de huidige situatie van uw badkamer meteen bekeken wordt. Wij nemen de maten op en maken meteen een aantal foto’s die nodig zijn voor het ontwerp.

3. Opstellen offerte

Zodra uw wensen en de te zetten stappen in kaart zijn gebracht, stelt Colasse een conceptofferte voor u op. U krijgt inzicht in de kosten van alle verschillende onderdelen. Dat is wel zo transparant! En doordat u één aanspreekpunt heeft voor alle werkzaamheden, zijn wij in staat zeer prijsgunstige offertes aan te bieden.

4. Badkamer ontwerp

Wanneer u het eens bent met de offerte, begint het badkamer ontwerp. Van Colasse kunt u een creatief en op uw wensen toegespitst 3D ontwerp verwachten. Aan de hand van het gekozen ontwerp ontvangt u vervolgens een complete offerte.

5. Inkopen badkamer, sanitair en tegels

Samen zullen we de benodigde materialen uitzoeken. Zo profiteert u van onze interessante prijsafspraken met verschillende groothandels en leveranciers.

6. Badkamer installatie

Colasse selecteert voor u de beste vakmensen voor het eventueel slopen van uw huidige badkamer en sanitair en het installeren hiervan. Doordat Colasse al jaren actief is in de markt, is er keuze uit een groot netwerk. De ruime kennis en ervaring en de toewijding van bekwame mensen zorgen voor een perfect geïnstalleerde badkamer.

Colasse is zelf een allrounder en hij werkt ook met allrounders, waardoor in veel gevallen de gehele badkamer wordt geïnstalleerd door 1 persoon. Het is niet alleen prettig om niet meerdere personen in uw eigen omgeving te hebben, maar daarnaast schept het ook duidelijkheid en vertrouwen.

Michel Colasse houdt altijd toezicht en blijft het aanspreekpunt tijdens de installatie.

7. Evaluatie

Met name voor u maar ook voor Colasse is het van groot belang dat u tevreden bent met de oplevering. Daarom voeren wij achteraf nog een gesprek om de samenwerking te evalueren en u optimaal tevreden te stellen.